ENSURT SENSE CONSEQÜÈNCIES

Una enxaneta se salva miraculosament d'una caiguda a la plaça de Sant Jaume

A la nena de 8 anys, li ha relliscat el mocador de la faixa al qual estava subjecta pel canell i s'ha precipitat al buit

El regidor del PP Alberto Fernández ha penjat un vídeo en què es pot observar tota l'esglaiadora seqüència

fcasals42018368 susto al caer la enxaneta de un castell en el balc n del ayu180211155027

fcasals42018368 susto al caer la enxaneta de un castell en el balc n del ayu180211155027

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una enxaneta de la Colla Castellers de Barcelona s'ha precipitat al buit aquest diumenge sense conseqüències després que li rellisqués el mocador de la faixa  amb què estava sent hissada al balcó de l'Ajuntament. L'incident, que miraculosament no ha tingut conseqüències perquè els seus companys de colla han esmorteït el cop, s'ha produït durant l'actuació de festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

La nena, de 8 anys, ha reproduït un dels gestos habituals de les colles castelleres. Al culminar un pilar de cinc, s'han acostat fins a la façana de l'edifici de la plaça de Sant Jaumeperquè les autoritats l'ajudessin a pujar al balcó. La nena s'havia lligat ràpidament el mocador negre de la faixa que li havien acostat i, a l'aixecar-la, aquest ha lliscat i ha caigut, però el cop s'ha esmorteït amb la resta dels seus companys, la pinya.

Notícies relacionades

L'escena ha sigut recollida pel president del grup municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, que ha tuitejat el vídeo del que ha passat:

En les imatges també es pot comprovar que en el moment de la caiguda no hi havia gaires persones subjectant el pilar, ja que hi havia un altre pilar aixecat al costat i estaven repartits els membres de la colla.