EN 22 ZONES CENTRALS

Comencen les obres per millorar la seguretat de les cruïlles de vianants de la Meridiana

Durant el dia es mantindran operatius els carrils existents sense cap afectació

 

  / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

En el marc de la transformació de l'avinguda Meridianaavinguda Meridiana, l'Ajuntament de Barcelona ha començat aquest dilluns les obres per millorar la seguretat viària de 22 refugis (zones centrals) dels passos de vianants de la via, al tram comprès entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de València, que inclou els districtes de Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris.

Els treballs comporten la col·locació de noves barreres de formigó; el reforç de la visibilitat dels refugis amb l'adequació de la senyalització horitzontal i la inclusió d'una banda sonora longitudinal en tot el recorregut, i l'aplicació d'elements de detecció per a invidents.

Notícies relacionades

Les tasques han arrencat aquest diumenge a la nit i continuen aquest dilluns amb la neteja dels passos de vianants. La nit de dilluns a dimarts, 31, es traurà la instal·lació de quatre barreres de formigó de les sis peces que compon el refugi i es faran els treballs per incloure els elements per a invidents. Dimecres, 1 de febrer, es realitzarà el desmuntatge dels pilons existents. Els treballs s'acabaran dijous, 2, a la matinada amb la col·locació de les dues peces restants que conformen el refugi.

Les obres de nit es porten a terme ocupant els carrils centrals de l'avinguda, i durant el dia es mantindran operatius els carrils existents sense cap afectació.