Dos concerts dels 10 cancel·lats per la pluja es faran aquesta nit

Animal i Ramon Mirabet actuaran al Bogatell, però Sidonie substituirà Love of Lesbian

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La primera gran nit musical de les festes de la Mercè va ser tan passada per aigua que va obligar a cancel·lar deu concerts, quatre dels quals s'han previst per avui, amb algunes modificacions.

Segons informen Bam i Mercè Música 2016 en un comunicat, aquesta nit es repetirà el concert Mediterràniament a la platja del Bogatell, on actuaran els grups i artistes Animal (21.30 hores), Ramon Mirabet (23.30 hores) i Sidonie (1.30 hores). Aquests últims substituiran Love of Lesbian, que avui no podien ser a Barcelona al tenir programat un altre concert a Granada. 

Notícies relacionades

Desenes de fans van suportar en va durant una llarga estona la pluja a l'espera que els concerts no fossin suspesos, per la qual cosa Love of Lesbian, com que no podia actuar aquesta nit, va improvisar un miniconcert acústic per als fans.

Els recitals que es van haver de cancel·lar a causa de la tempesta van ser els d'Antonio Navarro, Joan Palà & 9Son i Nakanty Kante, a Fabra i Coats; d'Inxa Impro Quartet i Jordi Molina, a la plaça de la Mercè; de Bad Gyal i Outer Space, al Moll de la Fusta; i de Ramon Mirabet, Animal i Love of Lesbian al Bogatell.