TRADICIÓ

El Tibidabo encén la il·luminació nadalenca aquest dissabte

El parc, que rebrà els visitants amb un gran arbre, oferirà espectacles renovats aquestes festes

1
Es llegeix en minuts

El parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona encendrà aquest dissabte la seva il·luminació nadalenca i presentarà un nou espectacle de clausura, tallers, l'estrena d'una nova pel·lícula 4D al Dididado i actuacions especials tots els dies, ha informat aquest divendres l'ajuntament en un comunicat.

Tot el parc quedarà il·luminat per 4.252 llums de led, que s'instal·laran a l'atracció Giradabo, des d'on es crearà un joc de llums i colors amb efectes que il·luminaran tot el recinte i projectaran imatges nadalenques.

El 5 de desembre s'estrenarà l'espectacle de clausura 'Il·lusions', del 'showman' Pep Callau i la companyia Els Pepsicolen; el dia 24 de desembre se celebrarà la 'Festa dels avis', i el dia 30 la XIX edició Cançó de Pau.

Notícies relacionades

A l'entrada s'instal·larà un arbre de Nadal, i els dies 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre diferents cors rebran els visitants amb el seu repertori de cançons, entre els quals hi ha In Crescendo, el cor guanyador de l'última edició del programa de TV-3 'Oh happy day'.

El parc també estrenarà la nova pel·lícula en 4D 'Polar Express' al Dididado, que es projectarà de les 12.00 a les 16.00 hores amb una projecció cada 20 minuts, en què s'explica l'aventura d'un nen que fa un viatge de coneixement personal que el farà reflexionar sobre la idea que la il·lusió no s'acaba si un hi creu.

Temes:

Nadal Tibidabo