NEGOCIACIONS A L'AJUNTAMENT

Colau pacta inversions amb el PSC per al suport del superàvit

L'alcaldessa i Collboni acorden mesures de foment de l'ocupació, protecció de comerços emblemàtics i millores urbanístiques

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

L'alcaldessa de BarcelonaAda Colau, i el líder del PSC a l'ajuntament, Jaume Collboni, han anunciat un acord perquè els socialistes recolzin en el ple de divendres la modificació de crèdit que permetrà gastar 96 milions d'euros del superàvit. El govern i el PSC han pactat 11,7 milions que aniran destinats a mesures socials.

Notícies relacionades

L'alcaldessa ha insistit en la importància de dialogar perquè si no Barcelona en Comú no hauria tingut suports suficients per tirar endavant aquesta despesa, que s'haurà d'executar abans d'acabar el 2015. Polítiques d'ocupació, finalització de les obres de l'Hospital del Mar i creació d'un fons per adquirir comerços emblemàtics són els tres punts principals de l'acord.

SENSE NOVETATS A LES ORDENANCES

La foto Colau-Collboni només ha servit per al superàvit perquè, al ser preguntats sobre les negociacions per recolzar les ordenances fiscals, que també van al ple d'aquest divendres per ser aprovades inicialment, tots dos han respost que de moment no han acostat posicions, i per tant el govern segueix en minoria.