OPERACIÓ DELS MOSSOS

Alliberada a l'Hospitalet una noia segrestada per un deute de drogues

Els segrestadors van actuar amb extrema violència i van ferir la parella de la víctima quan els van assaltar a les portes de casa seva, a l'Eixample

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra van alliberar una dona segrestada al seu pis del barri barceloní de l'Eixample i retinguda durant un dia i mig en un pis de l'Hospitalet de Llobregat per un presumpte deute de drogues.

Segons ha informat aquest divendres en un comunicat la policia catalana, el 10 de juliol dos homes colombians armats amb pistoles van assaltar una jove espanyola de 26 anys i la seva parella a la porta de casa seva, a l'Eixample barceloní, quan venien de comprar.

Els van fer pujar a casa i es van mostrar molt violents: van agredir la parella de la víctima amb un ganivet de cuina, amb una punyalada a l'esquena i talls als braços, i van intentar, sense èxit, tallar-li un dit mentre li reclamaven 15.000 euros per una transacció fallida de droga.

Al veure que no aconseguien els diners, van segrestar la noia i es van comunicar per telèfon amb els seus familiars, que ho van denunciar als Mossos d'Esquadra.

Notícies relacionades

La policia va assessorar la família en les negociacions, però, davant la perillositat dels autors, va decidir intervenir-hi. L'11 de juliol a la nit van alliberar la noia quan els tres segrestadors la transportaven en cotxe al barri de Sant Josep de l'Hospitalet.

La policia va poder detenir un dels segrestadors --els altres dos van fugir-- i la propietària del pis on la noia va estar retinguda.