eleccions municipals

Ada Colau rep el suport del Gran Wyoming en un acte a Barcelona

La candidata de Barcelona en Comú ha instat la ciutadania a anar a votar perquè desaparegui la corrupció

El Gran Wyoming ha sigut el convidat d’honor en l’acte que Barcelona en Comú ha organitzat aquesta tarda a Barcelona, consistent en una xerrada amb Ada Colau i obert a la ciutadania.

El Gran Wyoming ha sigut el convidat d’honor en l’acte que Barcelona en Comú ha organitzat aquesta tarda a Barcelona, consistent en una xerrada amb Ada Colau i obert a la ciutadania. / TONI GARRIGA (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La candidata de Barcelona en Comú a l'alcaldia de Barcelona, Ada Colau, ha remarcat aquesta tarda a la capital catalana la importància que la ciutadania vagi a votar perquè desaparegui la corrupció i "tornar a construir la realitat des de baix", en un acte en el qual ha comptat amb el suport del Gran Wyoming.

Ada Colau i el Gran Wyoming han protagonitzat una conversa en un acte que tenia per lema: "Ens volen en soledat, ens tindran en comú", organitzat per la formació Barcelona en Comú, en el qual han conversat sobre temes com la precària qualitat del sistema judicial, els desnonaments, la corrupció o els mercats.

"CAl anar a les eleccions per fer-los fora, però l'endemà caldrà seguir igual o més mobilitzats, perquè no és qüestió de canviar un partit per un altre, cal coresponsabilitzar-se perquè tot això no torni a passar", ha afirmat l'alcaldable de Barcelona en Comú, que ha afirmat: "La democràcia pot ser de veritat i hi pot haver ètica en política".

Tots dos han denunciat "un sistema judicial injust amb els febles i cec amb els poderosos", en al·lusió a la doble vara de mesurar davant casos com la detenció, "durant set hores", de Rodrigo Rato i "les penes d'anys de presó per als manifestants que van envoltar el Parlament" o que les institucions es personin contra els vaguistes, "mentre no hi ha manera que ho facin contra l'espoli del Palau de la Música".

"Barcelona és una ciutat de referència internacional, una ciutat rica, en la qual es mouen milers de milions, però cada vegada més en aquesta ciutat dels prodigis hi ha també malnutrició infantil, gent gran que està sent desnonada, i un 10% de la població que pateix talls de subministraments bàsics. S'estan socialitzant les pèrdues i concentrant els beneficis", ha assegurat Colau.

Notícies relacionades

El Gran Wyoming ha intercalat bromes i explicacions durant la intervenció de la candidata, a qui ha expressat el seu suport encara que ha advertit que ell no vota.

 

Temes:

Ada Colau