cosmocaixa

Serps i un nou bosc

El nou espai interpretatiu del bosc inundat de CosmoCaixa.

El nou espai interpretatiu del bosc inundat de CosmoCaixa. / cosmocaixa

1
Es llegeix en minuts

La visita a CosmoCaixa (Isaac Newton, 26) durant aquests dies té dos atractius extra: conèixer les novetats del seu bosc inundat i participar en les seves activitats especials -una exposició sobre serps i un taller d'il·lustració-, que se sumen a les ja habituals, com per exemple el planetari, els laboratoris i les diferents mostres temporals.

Notícies relacionades

El bosc inundat, una de les instal·lacions amb més atractiu del museu, té un nou espai interpretatiu. És una sala que el visitant troba abans d'entrar al bosc i en què, a través de diferents il·lustracions i de textos manuscrits, llavors, insectes, sons i recursos multimèdia, pot aprendre què és realment el que veurà i escoltarà en la seva passejada sensorial per la selva tropical.

Serps: déus o dimonis? és una nova proposta que pretén bussejar en el món de les serps i respondre preguntes com per exemple  ¿quina és la serp més verinosa? ¿hi ha alguna serp que pugui volar? (cada dia, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores). L'altra novetat és sens dubte el taller d'il·lustració científica que impartirà Carles Puche (cada dia, a les 11.00 hores).

Temes:

CosmoCaixa