TMB obre una investigació pel ratolí a la màquina de 'vending' de Sants

El vídeo del rosegador menjant-se una galeta ha causat enrenou a les xarxes socials

Un vídeo mostra un ratolí dins una màquina de menjar a l’estació del metro de Sants. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'empresa de màquines de 'vending' Selecta --que distribueix menjar i beguda-- ha obert una investigació a l'aparèixer un vídeo a les xarxes socials en què un ratolí es menja un paquet de galetes dins d'una màquina a l'estació de metro de Sants de Barcelona.

Segons han explicat des de l'empresa, quan van descobrir els fets van procedir a descarregar, desinfectar i desactivar la màquina afectada, a l'espera de saber com ha pogut colar-se l'animal a la màquina, que en principi és estanca i que no havia estat ni forçada ni vandalitzada.

L'empresa ha assegurat que "com a mesura preventiva i seguint els protocols d'actuació, la companyia va decidir buidar i netejar exhaustivament la resta de màquines instal·lades a l'estació, així com garantir-ne el bon estat", i en aquests moments la màquina afectada i les altres set de l'estació estan buides i higienitzades.

Notícies relacionades

La companyia, que fa 16 anys que opera a Espanya, té en total 4.000 màquines de 'vending' instal·lades, 1.517 de les quals a Catalunya, i mai els havia res de similar, ja que les màquines estan dissenyades per impedir l'entrada de qualsevol element i contra els actes vandàlics.

L'empresa ha explicat que està col·laborant amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ja que la màquina estava instal·lada al metro barceloní, per aclarir els fets i s'està estudiant quines mesures preventives addicionals es poden adoptar a més d'haver sol·licitat un informe tècnic.