a barcelona

Un vídeo mostra una rata dins d'una màquina de menjar a l'estació del metro de Sants

L'empresa encarregada del seu manteniment assenyala que ja s'han pres les mesures higièniques i preventives necessàries

Un vídeo mostra un ratolí dins una màquina de menjar a l’estació del metro de Sants. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un usuari de Facebook ha publicat a la seva pàgina personal les imatges que va gravar a l'estació de metro de Sants (Barcelona), en què es pot veure una rata dins d'una màquina de menjar. L'escena ha estat àmpliament compartida en aquesta xarxa social pels usuaris a causa del seu impacte des que Victor Nuria va publicar a la seva pàgina personal el vídeo fa menys d'una setmana.

La gravació ensenya com la rata apareix entre paquets de galetes, que la màquina de 'vending' proporciona a canvi d'un euro, mentre els testimonis es queden atònits. L'escena va passar en una de les màquines de menjar que hi ha l'andana de la parada de la línia blava de Sants. 

Una vegada conegut el fet, l'empresa Selecta, responsable del manteniment i la instal·lació de les màquines de 'vending', ha emès un comunicat en què aclareix que la màquina que apareix al vídeo va ser immediatament buidada, desinfectada i degudament higienitzada després de la seva desactivació. La nota també assenyala que s'ha procedit de la mateixa manera amb les altres set màquines instal·lades a l'estació; que s'ha iniciat una investigació per determinar els motius que han provocat el fet, ja que aquestes màquines són hermètiques i antivandalisme, i que s'ha sol·licitat l'elaboració d'un informe tècnic amb possibles mesures addicionals a les ja preses. Així mateix, assenyala que és la primera vegada que es produeix un cas similar en els més de 16 anys d'activitat de la companyia.

Notícies relacionades

Per veure el vídeo s'ha d'estar registrat a Facebook:

Publicació de Victor Nuria.