Sis detinguts i 225 identificats en els incidents de dissabte per Can Vies

Dels 70 arrestats durant els dies de disturbis, dos són a la presó i sis en dependències policials

Dos cotxes i diversos contenidors cremen en els xocs entre 500 manifestants i els Mossos. / Foto: CARLOS MONTAÑÉS / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Després dels incidents registrats dissabte a la nit després de la manifestació en suport de Can Vies, a Barcelona, el nombre de detinguts és de sis, dos dels quals són menors. A més, 225 persones van ser identificades pels Mossos d'Esquadra.

Un portaveu de la Policia ha informat que tots els detinguts en les sis nits en què hi ha hagut disturbis pel desallotjament de Can Vies, a Sants, ja han estat posats a disposició del jutge de guàrdia, excepte els sis d'ahir a la nit.

D'aquestes sis persones, quatre van ser detingudes pels Mossos d'Esquadra i dues per la Guàrdia Urbana, que va retenir una tercera persona que finalment va ser posada en llibertat.

Dos detinguts, a la presó

Les detencions es van produir després d'una manifestació de suport al centre social Can Vies i en contra del desallotjament i posterior enderrocament de l'edifici, en què van participar diversos milers de persones pel centre de la ciutat de Barcelona.

Notícies relacionades

Unes 70 persones han estat detingudes durant els dies que hi ha hagut disturbis, dues de les quals han ingressat a la presó i sis, les detingudes ahir a la nit, continuen en dependències policials.

Mentre el gruix de la manifestació es va dispersar a l'avinguda de les Drassanes, en direcció al barri de Sants, un grup format per algunes desenes de persones van cremar contenidors d'escombraries, i el foc va afectar un cotxe aparcat a la zona del Raval; també van tirar ampolles de vidre a prop de la Rambla del Raval.

Temes:

Can Vies