A TRAVÉS DE FACEBOOK

Detingut a BCN per contactar amb dues menors per tenir sexe a canvi de diners

L'arrestat actuava des de casa seva, a Sant Pere de Ribes, i des d'un cibercafè

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Pere de Ribes (Barcelona) un home de 32 anys com a presumpte autor de contactar mitjançant una xarxa social amb dues menors de 15 i 16 anys per obtenir relacions sexuals a canvi de diners, ha informat aquest dimecres la policia catalana.

La investigació es va iniciar el maig del 2013, quan els agents van tenir coneixement d'aquesta petició mitjançant la xarxa social Facebook a canvi d'unes quantitats econòmiques que oscil·laven entre els 1.000 i 2.500 euros.

Per guanyar-se la confiança de les menors, utilitzava un perfil fals, amb què aparentava ser una noia de la mateixa edat, i quan elles mostraven recels l'assetjador els donava explicacions: en un dels casos va admetre que era un jove, encara que va ocultar la seva edat i va dir que en tenia 25, i en un altre que era el cosí de la noia del perfil fals.

En aquell moment van iniciar una conversa de caràcter sexual i oferia la possibilitat de tenir sexe a canvi de diners, o que les menors li enviessin imatges de caràcter pornogràfic que s'havien de fer elles.

Davant la negativa de les dues menors a accedir a les seves propostes, el detingut les amenaçava amb la publicació d'imatges de totes dues en banyador o roba interior en diferents xarxes socials.

Notícies relacionades

La investigació va permetre identificar l'autor, que portava a terme les connexions des d'un domicili particular i un cibercafè de la comarca barcelonina del Garraf i que ja tenia tres antecedents policials per delictes de la mateixa naturalesa.

Els Mossos van arrestar el jove el 20 de febrer al portal del seu domicili, a Sant Pere de Ribes, com a presumpte autor de dos delictes de prostitució i corrupció de menors, i, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.