LA RECEPTA
Mongetes estofades amb verdures

Eugenio Gámez serveix llegums a la seva parada.
Eugenio Gámez, propietari de Legumbres Gámez, una de les parades històriques del mercat de Montserrat, proposa un plat sa i, a més, econòmic en aquests temps de vaques magres.
INGREDIENTS ( 4 persones)
400 grams de mongetes d'or
Una albergínia
Dos carbassons
Un pebrot de romesco
Una cabeça d'alls
Un nap
Una ceba
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Poseu els llegums en remull de 10 a 12 hores. Renteu-los i reserveu-los. Peleu l'albergínia i talleu-la a quadrats. Feu el mateix amb el carbassó. Agafeu aquests ingredients més un nap sencer, una ceba sense trossejar i un pebrot de romesco i sofregiu-los. Afegiu-hi els alls esclafats però sense pelar i els llegums. Remeneu-ho tot fins que les verdures estiguin fetes. Afegiu-hi aigua i coeu-ho tot, de dues a tres hores, a foc molt lent. El resultat és un plat exquisit perquè les verdures formen una lleugera massa que els dóna un gust únic.
- Referent crític Felipe González amenaça de deixar de votar el PSOE si el Constitucional avala la llei d’amnistia
- Accidents en platges i piscines La Vall d’Hebron ja ha atès dos lesionats medul·lars per capbussades aquest estiu: «És una cosa evitable i no descendeix»
- En el ple El TC declara constitucional l’amnistia del procés amb els vots de la majoria progressista
- Política municipal Albiol: "A Badalona hem recuperat l’autoestima"
- Maltractament a gent gran La Fiscalia de Barcelona investiga una vintena de cuidadores i familiars per abús econòmic d’avis