UNA PRESENTACIÓ AMB GANXO

Actor, pintor, poeta i editor

L'actor Viggo Mortensen, fundador i propietari de l'editorial Perceval Press, presenta avui a la llibreria La Central del Raval de Barcelona una antologia de poesia argentina.

Viggo Mortensen serà avui a Barcelona per presentar una antologia poètica.

Viggo Mortensen serà avui a Barcelona per presentar una antologia poètica. / ARXIU / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Viggo Mortensen és un personatge polifacètic. Deu la fama a la seva tasca d'actor, però també és poeta, músic, fotògraf i pintor. Nord-americà de naixement i argentí de vocació, avui presenta a Barcelona una antologia de poesia argentina amb obres de 22 autors. Mortensen assisteix a la presentació com a fundador i propietari de l'editorial Perceval Press, que ha publicat aquesta obra i que inclou al seu catàleg llibres de poesia i fotografia de l'actor.

La seva vinculació amb l'Argentina, on va viure de petit i on viatja sovint, és la que el va portar a interessar-se per aquest projecte, l'Antología de la nueva poesía argentina, que reuneix textos de poetes com Leonidas Lamborghini, Joaquín Gianuzzi, Fabián Casas, Washington Cucurto, Martín Gambarotta i Gabriela Bejerman. A la presentació, Mortensen estarà acompanyat per Cucurto i l'editor Gustavo López.