HOMENATGE A ESTORIL

Almodóvar anuncia que l'actor Lluís Homar protagonitzarà la seva pròxima pel·lícula, en què prevaldrà el drama

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / PATRICIA FERRO / LISBOA

El director espanyol Pedro Almodóvar ha anunciat avui en la presentació del Festival de Cine Europeu d'Estoril que la seva pròxima pel·lícula no seràLa piel que habito, sinó que abans en rodarà una altra, de la qual l'actor Lluís Homar "serà el protagonista absolut".

L'oscaritzat director ha declarat que no avança el títol de la nova pel·lícula perquè el seu germà Agustín no el deixa. No obstant, ha avançat que serà "una història plena de passió, sorpreses, molt variada, amb barreja de gèneres, en què preval més el drama tirant al Newark", ha indicat.

Almodóvar ha explicat que quan va acabar el guió deLa piel que habitova tenir la impressió que hi havia alguna cosa per retocar. "Ara ja sé el que és i ho faré en el futur. Però mentre ho pensava em vaig posar a escriure una història nova, que ha sortit molt ràpid i m'ha enganxat molt i per això serà la pròxima", ha indicat.

Evitar les llargues promocions

El director deMujeres al borde de un ataque de nerviosha indicat que li agradaria "començar a treballar al gener" i començar com més aviat millor ambLa piel que habito. "Espero no haver d'estar un any de promoció per tot el món com ambVolver, ja no tinc edat per a això", ha dit el director. "M'agradaria reduir el temps entre pel·lícula i pel·lícula", ha afirmat.

En la conferència de premsa, Pedro Almodóvar ha estat acompanyat del protagonista de la pròxima pel·lícula, l'actor Lluís Homar, que ja havia treballat amb el director manxec aLa mala educación, on va interpretar el paper de Berenguer. Homar ha dit sentir-se "molt content i il·lusionat". "És com un regal", ha puntualitzat.

Les 'noies Almodóvar'

Notícies relacionades

A la taula també hi havia Marisa Paredes, Bibiana Fernández i Rossy de Palma, que han felicitat l'actor pel paper protagonista en el nou projecte d'Almodóvar. Marisa i Rossy han fet broma amb el fet de ser anomenadesnoies Almodóvar, perquè ja no tenen edat de noies, han dit. Una opinió que no ha estat compartida per Bibiana, que ha afirmat: "A mi sí que m'agrada i vull seguir sent noia Almodóvar, almenys això de noia".

Aquesta nit, Almodóvar ha recollit el premi homenatge que concedeix en la seva primera edició el Festival de Cine Europeu d'Estoril. L'hi han entregat Bibiana, Rossy, Marisa, Lluís Homar i José Salcedo.

Temes:

Lluís Homar