ARTS ESCÈNIQUES

Sergi López i Ramon Madaula actuaran al Festival Jean Leon

1
Es llegeix en minuts
C. S. / BARCELONA

Actuar entre vinyes és una proposta insòlita per a un actor. A Sergi López i Ramon Madaula els va entusiasmar la idea de portar les seves noves obres teatrals a un espai tan singular abans de la seva estrena a Barcelona. La iniciativa parteix del Festival Jean Leon, que afronta la primera edició amb la voluntat de ser un lloc de referència al Penedès per a les arts escèniques, el cine i el teatre.

"És un festival més qualitatiu que quantitatiu, que busca recuperar l'esperit creatiu de Jean Leon", defineix Miquel Torres Maczassek, director d'aquesta trobada cultural, que neix amb la voluntat de crear una oferta de cinema i teatre al Penedès. Aquesta primera cita es limita a tres dies, de divendres, 29 de juny, a diumenge 1 de juliol.

Notícies relacionades

Sergi López inaugura la mostra amb Non solum, obra que es va estrenar al Teatre de Salt. "Em va encantar la pel.lícula que va fer Agustí Vila al voltant d'aquest home que va tenir tot Hollywood fent cua a les portes del seu restaurant", explica l'actor, que se sent "molt" vinculat a aquesta proposta. Quan no roda a França s'escapa al Penedès, on viu la seva família. "Aquest festival té l'ambició de ser referència per l'exclusivitat de la seva oferta".

La segona nit és per a Ramon Madaula, únic intèrpret que apareix en escena a Cap al tard. Reus va acollir la primera representació d'aquesta compilació de reflexions del pintor Santiago Rusiñol sostretes de cartes, conferències i articles de premsa. "Són seqüències de gran valor literari. D'aquí a un any les portaré a Barcelona". El documental de Vila clausurarà la mostra.

Temes:

Sergi López