Una forma diferent de disfrutar d'una vetllada gastronòmica

Un sopar poc català (II)

1
Es llegeix en minuts
EDWIN WINKELS / BARCELONA

Ve de la pàgina anterior

Horari:8.30 - 16.00 i 21.00 - 23.30 (divendres i dissabte fins a 3.00); diumenge 20.00 - 1.00.Plats:Milfulls de mozzarella, tomàquets secs, ruca i gambes cruixents (10 €); llobarro ambrisottode salsa verda, escopinyes a la llimona (15,50 €). Menú migdia: 9,50 €.Nit:cervesa, 5 €; copa 8 €.

gairebé llits, davant de les seves parets, que sobretot els caps de setmana s'omplen de seguida."També el nostre públic és majoritàriament estranger, sobretot durant els mesos d'estiu. Però de cara a l'hivern ens interessa atraure el públic local, que veu aquests llocs massa turístics a l'estiu",manifesta Pilar, del CDLC.

Notícies relacionades

El local va ser un invent de l'exjugador del Barça Patrick Kluivert, que durant un viatge en vaixell davant la costa de Mònaco es va inspirar per obrir el seu propiloungea Barcelona i que ja coneixia famosos locals d'aquest tipus al seu Amsterdam natal, com el Supperclub. Ell i els seus amics es van tatuar tots el logo del Carpe Diem al braç i el futbolista, ara al PSV holandès, segueix sent el propietari del local. Altres holandesos regenten el club 13 de la plaça Reial.

També dos localsloungemolt més petits, el Milk (al Barri Gòtic) i el Rubi (al Born) són d'estrangers, un matrimoni irlandès que va tornar de San Francisco a Europa per estar més a prop de la seva família,"però vam buscar un lloc amb el mateix clima que Califòrnia",diu Rebecca Coleman. Ara, al Milk un 90% del seu públic és estranger."Volíem muntar alguna cosa que reduís la distància entre bar i restaurant. Així ens va sortir això, que sembla més una sala d'estar que un restaurant",comenta Rebecca assenyalant l'interior de Milk, on crida l'atenció el retorn del paper de paret, d'una artista australiana dels anys 50, Florence Broadhurst."Volem que la gent se senti com a casa".