ACTE SENSE INCIDENTS

Unes 800 persones protesten contra l'especulació immobiliària davant el saló Meeting Point

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / BARCELONA

Unes 800 persones, segons xifres de la Guàrdia Urbana, s'han manifestat contra la celebració del saló immobiliari Meeting Point, sense que s'hagin registrat incidents d'importància.

La manifestació havia estat convocada per diversos col·lectius que denuncien l'especulació immobiliària i ha sortit des de la plaça dels Països Catalans fins a la d'Espanya, on se celebra el saló (al recinte firal).

El Meeting Point ha estat protegit per un ampli dispositiu de seguretat dels Mossos d'Esquadra, que no han hagut d'intervenir perquè no hi ha hagut altercats.

Ambient festiu

Notícies relacionades

Paròdies sobre el món immobiliari, crits contra l'especulació i joves disfressats d'executius col·locant-se una corbata sobre la samarreta han marcat la marxa de protesta contra l'especulació immobiliària, que ha tingut un aire festiu.

Aquesta és la segona protesta que es produeix amb motiu de la celebració del Meeting Point, ja que dimecres passat diverses dotzenes de jovesvan clausurarde forma simbòlica el saló al considerar que "vulnera l'article 47 de la Constitució espanyola, que estableix el dret a la vivenda".