ACTUALITAT BLAUGRANA

Deco afirma que el fitxatge de Neymar era impossible per al Barça

Deco afirma que el fitxatge de Neymar era impossible per al Barça
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou director esportiu del Barcelona, el lusobrasiler Deco, va afirmar aquest dimecres que el fitxatge de Neymar era impossible per a les actuals condicions financeres del club.

«Tothom sap que en aquest moment, desafortunadament, amb la nostra situació financera, era impossible fer una contractació com aquesta», va dir Deco en una entrevista al portal brasiler Ge, en al·lusió a Neymar, que aquest dimarts va anunciar el seu fitxatge per l’Al-Hilal saudita.

Deco va indicar que perquè es pogués produir el retorn de Neymar al Barcelona, club que va defensar entre el 2013 i el 2017, es necessitava un acord amb el París Saint-Germain.

«Això no va passar i era una situació que es necessitava perquè fos viable per la situació financera del club», va afegir Deco.

Ajudar el club

Notícies relacionades

El Barcelona va fer oficial aquest dimecres el nomenament de Deco com a nou director esportiu, el mateix dia que també es va anunciar la sortida del director de futbol, Mateu Alemany.

«Sempre he ajudat el Barcelona com a consultor des de l’elecció del president (Joan Laporta). La invitació va sorgir i vaig considerar interessant el desafiament. És una manera important d’ajudar el club en aquest moment», va declarar Deco, que va jugar a l’entitat blaugrana entre el 2004 i el 2008.

Temes:

PSG Neymar