Barça i Girona, a prop de l’acord per al traspàs d’Oriol Romeu

Els clubs negocien la cessió de Pablo Torre a Montilivi i unes variables al pagament de la clàusula

Barça i Girona, a prop de l’acord per al traspàs d’Oriol Romeu

AFP7

1
Es llegeix en minuts

Barça i Girona són molt a prop d’arribar a un acord per al traspàs d’Oriol Romeu de Montilivi al Camp Nou. Les negociacions es limiten als últims detalls que el valor que ha adquirit el futbolista d’Ulldecona, de 31 anys, per als dos equips: el Girona perd un titular indiscutible, un pilar bàsic de la seva alineació, i el Barça vol que sigui, precisament això, per a la nova campanya que comença: el pivot del centre del camp.

El conveni bàsic parteix del pagament de la clàusula de rescissió del Barça que gira entorn dels 5 milions d’euros, una quantitat a què es podrien sumar unes variables amb el rendiment de Romeu.

Notícies relacionades

El Girona vol la cessió de Pablo Torre i desitjaria també la de Nico González a la qual s’oposa, de moment, el Barça, ja que Xavi desitja veure el rendiment del jove centrecampista a la gira, afirmen fonts blaugrana. L’entrenador ha emplaçat Mateu Alemany, el director de futbol barcelonista, que Romeu també pugi a l’avió cap als Estats Units. El futbolista ha pactat el seu contracte amb el Barça, que podria ser de dues temporades més una tercera opcional partint d’un salari de 3,5 milions anuals.

L’únic candidat

Romeu, que va marxar del Barça el 2011 davant la impossibilitat de jugar en el Barça amb la presència de Sergio Busquets i Javier Mascherano, s’ha convertit en el principal i únic candidat a ocupar el buit deixat pel capità. La falta de marge salarial ha impedit al club blaugrana poder abordar el fitxatge de Zubimendi (Reial Societat), Brozovic (Inter) i Amrabat (Fiorentina). Romeu, no obstant, coneix millor que tots les claus del joc blaugrana després de passar pel futbol base des d’infantil fins al seu debut al primer equip.