ENQUESTA A 3.000 PERSONES

L’Observatori Blaugrana revela una inquietud «notable» dels socis, abonats o no, pel cas Negreira

La jutge rebutja que el Barça exerceixi d’acusació en el cas Negreira

La jutge amplia la investigació del cas Negreira a Gaspart i Laporta

L’Observatori Blaugrana revela una inquietud «notable» dels socis, abonats o no, pel cas Negreira

EFE VIDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça ha revelat els resultats de l’últim ‘Observatori Blaugrana’ de la temporada 22-23, un estudi realitzat mitjançant una enquesta a 3.000 socis, homes i dones, abonats i no abonats residents a Espanya entre el 26 d’abril i el 5 de maig. Aquest estudi ha constatat l’enorme preocupació que ha generat el cas Negreira en l’univers culer. Es detecta una inquietud «notable», segons l’informe realitzat pel club, amb un nota de «7,56 sobre 10», que, a més, puja a «7,61 entre els abonats i abonades i al 7,88 entre les persones de 51 a 60 anys».

L’Observatori també revela que els enquestats creuen «fermament, amb un 8,58 sobre 10, que aquesta percepció afecta molt negativament la imatge del Barça». No només això, ja que de manera paral·lela un 65,5% «té la convicció que s’ha organitzat una campanya» contra l’entitat.

Preocupació per la mudança a Montjuïc

Notícies relacionades

En aquest mateix estudi s’ha detectat, segons el club, que el 80% dels socis i sòcies enquestats avalen la gestió de la directiva que presideix Joan Laporta. Hi ha fins i tot un 52% de la massa social que la puntua «entre notable i excel·lent», mentre precisa que l’adjudicació de les obres de l’Espai Barça tenen una valoració entre 6 i 7 respecte a la nota màxima del 10. 

L’exili a Montjuïc és, no obstant, l’aspecte que més preocupa perquè només rep un 5,07, a més de ratificar l’aposta de Laporta per la Superlliga europea amb un 6,57, incloent un 33% dels vots que ho consideren com un projecte «excel·lent».