Futbol

El Barça i Umtiti arriben a un acord per a la desvinculació del contracte

Club i jugador han posat fi a la seva relació contractual que els unia fins al 2026

Amb la sortida del francès, el Barça aconsegueix tancar una de les sortides més necessàries i desitjades

El Barça i Umtiti arriben a un acord per a la desvinculació del contracte

Archivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona i Samuel Umtiti han posat fi a la seva relació. El club ha anunciat aquest divendres l’acord per a la desvinculació del contracte que el central francès, de 29 anys, tenia fins al final de la temporada 2025-26.

Després d’infinitat d’intents fallits per posar fi a la relació contractual, finalment les dues parts han aconseguit un pacte per posar fi a la seva etapa blaugrana. Aquesta temporada, Umtiti ha jugat cedit al Lecce de la sèrie A italiana.

El Barça no ha aconseguit finalment aconseguir el traspàs desitjat, com pretenia, amb què esperava rebre una petita contraprestació econòmica. Això sí, l’objectiu prioritari per al club era desfer-se de l’elevat salari del futbolista fins al 30 de juny del 2026, cosa que suposa una important ajuda per rebaixar la massa salarial del primer equip.

Notícies relacionades

Tot apunta que ara Umtiti podria emprendre el viatge de tornada als seus orígens per acabar recalant a l’Olympique de Lió, que ja estaria avançant la negociació per a la seva incorporació com a agent lliure. Des d’Itàlia també s’apunta a un possible retorn del jugador a la Serie A, on aquesta última temporada ha recuperat gran part de les seves sensacions erigint-se com una peça clau al Lecce.

En el campionat italià, Umtiti ha disputat 25 partits i un total de 2.116 minuts. Des de la jornada 15 fins a la 38 ha disputat els 90 minuts en tots els partits i només se’n va perdre dos, un per molèsties i un altre per acumulació de grogues.