ACTUALITAT BLAUGRANA

Mateu Alemany viatja a Alemanya per tancar el fitxatge de Gündogan

Mateu Alemany viatja a Alemanya per tancar el fitxatge de Gündogan
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mateu Alemany ha viatjat aquest matí a Munic (Alemanya) per tancar el fitxatge d’Ilkay Gündogan. El jugador del Manchester City, de 32 anys, està a punt d’acceptar l’oferta del FC Barcelona, que s’espera que sigui un contracte per tres temporades, i no de dues, com li proposa el club que entrena Pep Guardiola, desitjós que no marxi.

Notícies relacionades

https://twitter.com/monfortcarlos/status/1671498076014428160?s=48&t=x6L6N6oXHPsAbgP4vGlPQwEl centrecampista alemany acaba contracte amb el Manchester City el 30 de juny i des de fa dies sospesa la proposta blaugrana. Aquest dimecres podria donar el ‘sí’ definitiu, en vista que el director esportiu del Barça s’ha desplaçat a Munic, segons ha descobert el canal de Jijantes.

Alemanya va disputar aquest dimarts un amistós contra Colòmbia en territori germànic i aquest matí s’havien de reprendre les negociacions. Algunes fonts creuen que Gündogan s’hauria compromès fins i tot a passar la revisió mèdica, per la qual cosa no es descarta que l’operació pugui tancar-se aquest mateix dimecres.

Temes:

Mateu Alemany