«SERÀ PILOTA D’OR», DIU EL SEU AGENT

Ansu Fati no es vol moure del Barça

Ansu Fati no es vol moure del Barça

Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El seu nom és al mercat. Però ell no es mou. No ha sigut el seu millor any, transformat en suplent habitual perquè Xavi ha preferit abans Dembélé i Raphinha. Però Ansu Fati ho té clar. El seu lloc és al Barça. Té contracte fins al 2027. I porta el ‘10’ que va heretar al seu dia de Messi, de manera que va assumir una enorme responsabilitat. Tan enorme que no vol deixar-la abans de temps.

«L’Ansu es vol quedar, es vol quedar, es vol quedar...», deia Jorge Mendes, agent del jove davanter, a la porta de la terminal de vols privats de l’aeroport del Prat envoltat de periodistes.

Notícies relacionades

El representant d’Ansu Fati abandonava Barcelona després d’haver mantingut ahir a la nit una reunió amb el club blaugrana. No només això. També va xerrar amb el seu representat. «En els dos últims partits ha marcat tres gols», ha recordat Mendes, mentre es dirigia cap a l’interior de la terminal. «¡Què més vols!», ha arribat a dir l’agent.

«L’Ansu és un fenomen, és un dels millors jugadors joves del món», ha sentenciat el representant, que quan ja anava cap a l’avió privat ha deixat una última frase: «Serà Pilota d’Or algun dia».