AMB LLIGA I SUPERCOPA

L’últim pòster amb Busquets i Alba

  • Homenatge a Busquets, el policia del vestidor

  • El Barça anuncia el fitxatge de Julián Araujo per al filial

L’últim pòster amb Busquets i Alba

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’últim pòster amb Busquets i Jordi Alba. La imatge s’ha capturat aquest matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, que viu les últimes hores de la temporada. Una imatge amb els 21 jugadors que formen la plantilla que ha dirigit Xavi, fotografiant-se darrere de la Lliga i la Supercopa, els dos primers títols com a entrenador del Barça.

També apareix a la imatge Julián Araujo, el lateral dret mexicà, fitxat a l’últim mercat hivernal, que no ha jugat ni un minut amb el primer equip. Ni tampoc amb el filial.

Però s’ha convertit en un assidu del vestidor. Va participar, com un més, en les celebracions després de la conquesta de la Lliga. Va ser a la rua i també va anar a la festa de comiat de Sergio Busquets al Camp Nou.

Notícies relacionades

El jove defensa, de 21 anys, va venir procedent de Los Angeles Galaxy. El Barça va pagar quatre milions d’euros pel lateral, però no el va poder inscriure «per 18 segons», segons va argumentar llavors el club per justificar que no entrés en la llista de disponibles per ser utilitzats.

Falta saber ara si Xavi se l’emportarà a la gira dels Estats Units, l’última quinzena de juliol, perquè no disposa d’un lateral dret específic a la plantilla, rol que ha exercit Koundé, Araujo, Sergi Roberto i fins i tot Balde.