ACTUALITAT BLAUGRANA

L’agent Jorge Mendes aterra a Barcelona per reunir-se amb Ansu Fati

  • El pare d’Ansu Fati esclata: «Mereix jugar més»

  • Lamine Yamal: raons, arguments i pors d’una ascensió meteòrica

L’agent Jorge Mendes aterra a Barcelona per reunir-se amb Ansu Fati

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’agent portuguès Jorge Mendes, agent del davanter del Barcelona Ansu Fati, va aterrar aquest dimarts a Barcelona passades les 16.00 hores per reunir-se amb el seu representat, de qui va dir que ha demostrat «el seu valor» vestint l’elàstica de l’equip blaugrana.

«Primer he de parlar amb les persones. Ansu és un gran jugador, ha demostrat el seu valor al Barcelona abans de la lesió. Ha demostrat que és un fenomen. I ara veurem què passarà», va assegurar Mendes en declaracions als mitjans de comunicació presents a l’aeroport Barcelona-el Prat.

La presència a la capital catalana del representant arriba en un moment en el qual el ‘10’ blaugrana està gaudint de poc protagonisme. Aquest curs, Ansu, de 20 anys i amb contracte fins al juny del 2027, ha disputat un total de 45 partits, 13 com a titular, i ha marcat set gols en els més de 1.600 minuts que ha jugat.

Interès d’una venda

Mendes va mantenir l’ambigüitat al ser preguntat sobre on jugarà l’any vinent Ansu Fati. «¿Està més fora que dins?», se li va preguntar. «Ja ho veurem. No puc dir res», es va limitar a respondre.

Notícies relacionades

Al Barcelona li interessaria, tot i que no ho ha explicitat, una operació de venda per continuar rebaixant massa salarial però podria topar amb la voluntat del futbolista de continuar a l’equip blaugrana. LaLiga de Javier Tebas ha instat la junta de Joan Laporta a rebaixar uns 200 milions l’estructura salarial, una tasca que sembla titànica.

A més de representar Ansu Fati, Mendes és l’agent d’Alejandro Balde i Lamine Yamal, dos futbolistes amb protagonisme en el primer equip que estan negociant l’ampliació dels seus respectius contractes. També representa Abde, cedit a l’Osasuna, el porter suplent Iñaki Peña i Nico, cedit al València.