Futbol

Intent de robatori a la casa de Negreira a Barcelona

La família de l’exàrbitre va denunciar el 23 de març als Mossos l’intent de forçar el pany

Intent de robatori a la casa de Negreira a Barcelona

Sport

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La casa de José María Enríquez Negreira va patir un intent de robatori el 23 de març. La família de l’exàrbitre va denunciar davant els Mossos un intent de forçar el pany del domicili barceloní on Negreira ha residit els últims anys, segons va publicar OK Diario, una notícia confirmada pels mateixos veïns.

Els Mossos d’Esquadra van acudir al domicili alertats per la filla de la nova parella d’Enríquez Negreira, que va intentar accedir al pis i es va adonar que el pany havia sigut forçat.  Dos agents van acudir a la casa perquè es pogués tramitar la denúncia.

El pis on va viure José María Enríquez Negreira durant alguns anys, situat al barri barceloní de Can Baró, està buit actualment, des que l’exàrbitre es va veure implicat en l’escàndol de corrupció que esquitxa el Barça, pel cobrament de més de set milions d’euros mentre era el vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres.

Notícies relacionades

L’intent de robatori a la casa de Negreira es produeix setmanes després que uns desconeguts assaltessin el domicili de la jutge que porta el cas. La titular del Jutjat d’Instrucció Número 1, Silvia López Mejías, va posar la denúncia corresponent davant els Mossos pel robatori a casa seva de joies, diners en metàl·lic i altres objectes.

La jutge manté obertes diligències pels delictes de corrupció continuada entre particulars en l’àmbit esportiu, delicte continuat d’administració deslleial i delicte continuat de falsedat en document mercantil contra Negreira, els expresidents del Barça Josep Maria Bartomeu i Sandro Rossell i exdirigents del club com Òscar Grau i Albert Soler.