FUTBOL

El FC Barcelona es querella contra periodistes pel cas Negreira

En total pretén demandar 14 informadors i els seus mitjans

El FC Barcelona es querella contra periodistes pel cas Negreira

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona assegura que ha presentat cinc demandes contra diferents periodistes i mitjans de comunicació que han intentat perjudicar la imatge del club blaugrana amb les seves informacions sobre els pagaments a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, José María Enríquez Negreira.

Segons informen l’‘Sport’ i ‘Mundo Deportivo’, està previst que aquest dijous es presentin quatre demandes més i n’hi ha cinc més que estan en preparació. En total, 14 demandes.

L’objectiu és defensar l’honorabilitat del club i la legitimitat dels seus èxits esportius, qüestionats constantment des que va esclatar l’escàndol, i més ara que s’ha sabut el contingut del sumari del cas i que Hisenda conclou que no havia pogut acreditar que els pagaments del FC Barcelona a Enríquez Negreira haguessin influït en la designació de col·legiats o alteració dels resultats dels partits.

Notícies relacionades

Alhora, el Barça habilitarà un correu electrònic perquè tots els socis que ho desitgin puguin fer arribar al club informacions publicades en mitjans de comunicació que consideren susceptibles de ser demandades. D’aquesta manera, l’entitat blaugrana vol involucrar els aficionats culers en la defensa del club en aquests moments de màxima tensió i atacs constants.

Tot això mentre continua sense produir-se, i no hi ha data prevista, l’anunciada roda de premsa de Joan Laporta, en la qual el president hauria de donar explicacions detallades del cas Negreira.