ACTUALITAT BLAUGRANA

Els advocats del Barça i dels seus presidents es reuneixen per consensuar l’estratègia pel cas Negreira

Els advocats del Barça i dels seus presidents es reuneixen per consensuar l’estratègia pel cas Negreira

EFE

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els advocats del FC Barcelona i d’alguns dels presidents de l’entitat i executius implicats en el cas Negreira es van reunir dijous passat per consensuar estratègies, segons ha avançat RAC-1 i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO.

A la cita hi van acudir Miguel Capuz (representant legal d’Albert Soler), Pau Molins (Sandro Rosell), Cristóbal Martell (Barça), José María Fuster-Fabra (Josep Maria Bartomeu) i Josep Riba (Òscar Grau).

Notícies relacionades

En la trobada es va parlar de la possibilitat d’emetre un comunicat conjunt per fer front a l’onada d’informacions sobre els pagaments milionaris (uns 7,4 milions) que l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira va rebre de manera continuada sota les presidències de Joan Gaspart, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. No es va tancar cap acord. Tampoc sobre una roda de premsa conjunta, encara més improbable.

Fins al moment només Bartomeu i els executius Soler i Grau han declarat davant la fiscalia. Aviat ho hauran de fer també Laporta i Rosell, a part d’altres executius que la Guàrdia Civil, partint de la seva investigació, aconselli a la jutge del cas.