EN PERILL FINS AL CLÀSSIC DE COPA

Dembélé pateix una recaiguda de la lesió muscular i es retarda el seu retorn

  • La primera lesió muscular de Dembélé en la temporada 22-23

Dembélé pateix una recaiguda de la lesió muscular i es retarda el seu retorn

MARC MARTI

1
Es llegeix en minuts

El tècnic del Barcelona, Xavi Hernández, tenia més que assumit que diumenge no podria comptar amb Ousmane Dembélé per al clàssic de lliga. El problema per a l’entrenador és que el davanter, que va patir una lesió muscular el 28 de gener a Montilivi, ha recaigut, segons ha revelat el programa ‘Tot Costa’ de Catalunya Ràdio.

Els metges del Barça no han informat d’aquest retard en el retorn de Dembélé, tot i que, inicialment, s’havia calculat que estaria, almenys, un mes i mig de baixa. Va camí dels dos mesos perquè la Lliga s’aturarà després del clàssic d’aquest diumenge.

No hi haurà competició les dues pròximes setmanes, però fins i tot corre risc la presència del jugador francès en el clàssic de Copa que es viurà al Camp Nou el 5 d’abril (0-1 per als blaugranes en l’anada al Bernabéu). Aquesta és ara la principal preocupació de Xavi, per molt que Raphinha, el relleu de Dembélé a la banda dreta de l’atac, hagi ofert un excel·lent rendiment.

Notícies relacionades

Dos gols de l’extrem brasiler, un al València (1-0) i l’altre a l’Athletic (0-1), li han donat al Barça 6 valuosos punts en la Lliga. Però el tècnic necessita Dembélé, que havia trobat la seva millor versió. Tot i que la lesió a Girona el va frenar justament quan estava sent més regular que mai.

El davanter francès ja s’ha perdut 10 partits des que va patir la primera lesió de la temporada després de marcar 8 gols i repartir 7 assistències en els 28 partits que havia jugat. Fins que es va trencar el recte anterior de la cuixa esquerra.