DEFENSA NOVA RESPECTE A ALMERIA

Les claus de l’onze del Barça al Bernabéu: Marcos Alonso, titular; Christensen, suplent

Les claus de l’onze del Barça al Bernabéu: Marcos Alonso, titular; Christensen, suplent

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

1.- Xavi no té la seva defensa de gala.

L’absència de Christensen, amb molèsties al turmell esquerre, ha impedit al tècnic reunir els seus quatre millors defenses al Bernabéu. Apareix Marcos Alonso com a central esquerrà completant l’eix amb Kounde, mentre Araujo queda destinat al lateral dret. No repeteix ni un de sol dels defenses que va jugar d’inici a Almeria: Sergi Roberto, Eric, Christensen i Jordi Alba.

2.- El Barça dels quatre centrecampistes.

Manté el tècnic la idea d’omplir el centre del camp amb la presència de Busquets, escortat per Kessie i Frenkie de Jong, a qui s’unirà també Gavi.

3.- Ferran, de nou.

Sense Lewandowski, lesionat, li ha tocat a Xavi improvisar un atac situant Raphinha com a extrem dret, mentre Ferran Torres actuarà de davanter centre. Fins a quatre canvis ha hagut de fer el tècnic respecte a l’onze que va guanyar a Riad.

L’onze del Barça: Ter Stegen, Araujo, Kounde, Marcos Alonso, Balde, Kessie, Busquets, Frenkie de Jong, Raphinha, Ferran Torres i Gavi

Ancelotti, amb el seu onze de gala

1.- Repeteixen 10 de Riad. El tècnic italià manté la mateixa estructura amb què el seu equip va perdre a Riad el gener passat davant el Barça (3-1). Juguen 10 dels 11 titulars. I el canvi és Nacho en el lateral esquerre pel lesionat Mendy.

2.- Kroos i Modric, de nou junts. Tot i que Ancelotti va jugar amb la possibilitat que no estiguessin junts a l’onze inicial Modric i Kroos, al final sí que ho ha fet. Juga la pausa que aporta el croat i la intel·ligència que desprèn l’alemany.

Notícies relacionades

3.- Valverde, fals extrem. Serà capital l’aportació de l’uruguaià, tant en atac, el seu xut des de fora de l’àrea és verinós, com en defensa, obligat a frenar les cavalcades de Balde, el lateral esquerrà blaugrana.

L’onze del Madrid: Courtois, Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho, Modric, Camavinga, Kroos, Valverde, Benzema i Vinicius.