Xavi, amb només tres davanters

Ansu Fati, de baixa contra l’Almeria per una contusió al genoll esquerre

Ansu Fati, de baixa contra l’Almeria per una contusió al genoll esquerre

Reuters

1
Es llegeix en minuts

Xavi va perdent efectius. Aquesta setmana s’ha quedat sense dues peces. Va caure lesionat Pedri al partit d’anada contra el Manchester United (2-2) al Camp Nou i aquest divendres, a la tornada de l’eliminació europea a Old Trafford amb la derrota (2-1), el tècnic assistia a la baixa d’Ansu Fati. No té res a veure amb el partit europeu. Va passar durant l’entrenament vespertí de l’equip en el qual preparava el partit de diumenge contra l’Almeria.

Un partit que no jugarà Ansu, segons va anunciar el club blaugrana en un breu comunicat mèdic. «Ha patit una contusió al genoll esquerre durant l’entrenament d’aquesta tarda. És una baixa i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat». Aquesta lesió li arriba just quan havia manifestat que es trobava al cent per cent.

Notícies relacionades

El genoll esquerre és el que es va trencar el novembre de 2020 contra el Betis, pel qual el davanter va haver de passar quatre cops pel quiròfan. I aquest és le motiu de preocupació sobre de l’estat físic d’Ansu, que amb prou feines va jugar el quart d’hora final del partit de tornada amb el United després de suplir Raphinha.

De sis atacants a tres

Xavi es queda sense davanters. Al gener en tenia sis. Ara només tres en plenitud física (Ferran, Lewandowski i Raphinha), perquè Memphis va ser venut a l’Atlètic, Dembélé es va lesionar a Montilivi contra el Girona i ara Ansu ha rebut aquest cop que l’allunya d’Almeria. El tècnic confia a recuperar-lo per a l’anada de la semifinal de Copa contra el Madrid al Bernabéu (dijous 2, 21 h).