«EM SENTO AFORTUNAT DE JUGAR AQUÍ»

Ansu: «Tinc contracte fins al 2027, tant de bo segueixi molts anys més»

Ansu: «Tinc contracte fins al 2027, tant de bo segueixi molts anys més»

Javi Ferrandiz

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ansu Fati no es rendeix. Ni de bon tros. «Tinc contracte fins al 2027, tant de bo puguin ser més anys. La meva intenció és poder ser aquí molts anys», ha declarat el davanter blaugrana, que va buscant-se a si mateix, perjudicat com li va quedar greument el genoll esquerre. I, sobretot, el seu esperit. Però no abandona.

Amb 20 anys sent que té l’energia necessària per derrotar totes les males notícies que se li han anat acumulant des de novembre del 2020, quan se li va trencar el genoll. «Em sento molt agraït, em sento afortunat de jugar al club on soc. Sents que has fet poc per tornar-los la confiança, a més aquest any va molta gent al camp. Vull agrair-los que continuïn confiant en mi, intentaré sempre treballar per tornar-l’hi», ha afegit Ansu, convençut que podrà quedar-se al Camp Nou.

Un taló de 61.917,28 euros per als Pallapupas

Apareix dins i fora del camp, disposat com va estar a apadrinar la 17a edició de Relats Solidaris, una iniciativa d’un grup de periodistes esportius de Barcelona per obtenir fons per als Pallapupas, aquests pallassos anònims que porten somriures a nenes i nens malalts als hospitals.

Ansu va aparèixer al tercer pis de l’antiga Fabrica Damm somrient, acompanyat de Braima, el seu germà. Venia directament de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, on s’havia entrenat preparant ja el duel de l’Europa League a Old Trafford de dijous (2-2 en l’anada del Camp Nou). «¿Por? No, som el Barça. Anirem a Manchester amb tota la il·lusió de passar de ronda. No crec que hàgim de tenir por», ha precisat el jove futbolista.

Notícies relacionades

El davanter del Barça es va fotografiar somrient al costat del taló gegant de 61. 917,28 euros, i s’arribava així al milió d’euros de recaptació en el còmput de les 17 edicions anteriors. «És un projecte que el club em va explicar i no vaig dubtar. Vinc d’un país i d’una família humil perquè ens ha costat molt tot. Ajudar és sempre benvingut», ha afegit Ansu.

«Tenir gent com els Pallapupas, que visitaran els nens a l’hospital i intentaran treure’ls un somriure, no té preu», ha precisat el davanter.