EL PLA DE XAVI

Les claus de l’alineació del Barça davant el United: Xavi s’abona als 4 centrecampistes

Les claus de l’alineació del Barça davant el United: Xavi s’abona als 4 centrecampistes

Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No té Pedri (lesionat) ni Gavi (sancionat), però Xavi no modifica la seva idea dels quatre centrecampistes per enfrontar-se en la tornada al Manchester United a Old Trafford (2-2 a l’anada per al Barça). «És l’escenari ideal, una bona oportunitat», havia declarat el tècnic exigint una resposta convincent dels seus jugadors.

1.- El factor Sergi Roberto

Quan es va lesionar Pedri fa una setmana (m. 40), Xavi va recórrer a l’entrada a l’equip de Sergi Roberto per mantenir i enfortir la idea dels quatre centrecampistes, intentant controlar l’empenta del United. Repeteix fórmula en la tornada. Manté una estructura idèntica en la tornada amb un centre del camp inèdit integrat per Busquets, Frenkie de Jong, Kessie i Sergi Roberto. Torna Busquets, una vegada superats els problemes al turmell.

2.- La defensa titular.

No ha mogut res Xavi en la defensa després de l’experiment fallit del Camp Nou on va situar Araujo com a lateral dret, amb Kounde i Marcos Alonso exercint de centrals, mentre Alba ocupava el flanc esquerre de la defensa. A Manchester retorna la defensa titular. O sigui, Kounde (passa de central dret a lateral dret), Araujo (de lateral a central), Christensen (suplent a l’anada) i Balde (també suplent al Camp Nou).

3.- Raphinha+Lewandowski.

Notícies relacionades

Amb només dos davanters surt el Barça a la decisiva cita europea. És ja un recurs habitual amb Raphinha aprofitant l’absència del lesionat Dembélé i Lewandowski entossudit a retrobar-se amb el gol després d’un període d’ineficàcia en els últims partits.

El Barça, a Old Trafford: Ter Stegen, Kounde, Araujo, Christensen, Balde, De Jong, Busquets, Kessie, Sergi Roberto, Raphinha i Lewandowski.