Actualitat blaugrana

La fiscalia investiga una tercera empresa de pagaments a Enríquez Negreira

Tresep 2014 SL, que pertanyia a l’exdirectiu Josep Contreras, apareix com a tercera empresa en el cas dels pagaments del FC Barcelona a l’exvicepresident d’àrbitres, segons ‘El Confidencial’

La fiscalia investiga una tercera empresa de pagaments a Enríquez Negreira
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Confidencial ha revelat l’aparició d’una tercera empresa en el cas dels pagaments del FC Barcelona a l’antic número dos dels àrbitres, José María Enríquez Negreira. Es tracta de l’empresa Tresep 2014 SL, que pertanyia a Josep Contreras Arjona (exdirectiu del Barça amb Gaspart, Nuñez i Bernabéu). La fiscalia investiga el rastre dels comptes de l’empresa del ja difunt Josep Contreras.

Notícies relacionades

Tal com ha avançat El Confidencial, el ministeri públic sospita de possibles pagaments del FC Barcelona a les empreses d’Enríquez Negreira (Dasnil 95 SL) i del seu fill, Javier Enríquez Romero (Soccercam SL) mitjançant l’empresa de Josep Contreras, a més de pagaments directes del FC Barcelona a aquesta. 

Conflicte amb la federació catalana

L’octubre del 2018 Josep Contreras va ser detingut per adjudicar-se de forma irregular una desena d’obres de la Federació Catalana de Futbol des del 2012, contractes que rondaven els 10 milions d’euros en total. Andreu Subies, llavors president de la federació catalana, també va ser detingut. Aquestes investigacions van formar part del cas Soule, que va provocar la detenció d’Ángel María Villar, el llavors president de la Federació Espanyola de Futbol.