FUTBOL

La frase de Guardiola que s’ha malinterpretat com un desig de tornar al Barça

La frase de Guardiola que s’ha malinterpretat com un desig de tornar al Barça

Oli Scarff / Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unes declaracions de Pep Guardiola han donat molt joc a Barcelona. En la roda de premsa prèvia al partit de demà divendres entre l’Arsenal i el Manchester City de la FA Cup, el tècnic català parlava de Mikel Arteta, l’entrenador del quadro londinenc i que va ser assistent seu.

Guardiola va voler destacar que el club del cor d’Arteta és l’Arsenal i que entenia perfectament que volgués anar-se’n a entrenar allà i deixar el City. I va posar com a exemple que si ell hagués sigut assistent de qualsevol equip i el truqués el Barça, que hi aniria sense pensar-s’ho. Però ho va dir de tal manera que alguns han interpretat que el de Santpedor estaria disposat a tornar al club blaugrana si li truquessin.

Notícies relacionades

Exactament, Guardiola va dir això: «Sé que està a l’equip amb el qual somiava. Ell va jugar allà i vol aquest equip. Quan entrenàvem junts i marcàvem molts gols sempre ho celebràvem, excepte amb un equip. Sempre que marcàvem a aquest equip jo em girava saltant i ell estava assegut, quiet, a la banqueta. Era l’Arsenal. En aquell moment em vaig dir: a aquest noi li agrada l’Arsenal». I va afegir: «És com jo, que si estic entrenant aquí o on sigui, com a entrenador assistent, i el Barcelona em truca, me’n vaig al Barcelona, és el meu equip», va assenyalar.

Unes declaracions que a Anglaterra no tindran cap recorregut i ni tan sols sembla que retreguin aquesta declaració d’amor per sobre del City però que a Barcelona han il·lusionat en va alguns aficionats.