Sense intercanvi amb Carrasco

Memphis se n’anirà a l’Atlètic de Madrid

El davanter neerlandès no s’ha presentat a l’entrenament sense que Xavi ho sabés per endavant mentre es tancava el traspàs

Memphis se n’anirà a l’Atlètic de Madrid

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Memphis Depay no ha acudit a l’últim entrenament del Barça previ al partit d’aquest dijous contra el Ceuta. El club va dir desconèixer al principi els motius de la seva absència. Ni havia avisat ni havia demanat ser dispensat malgrat saber que el futbolista està negociant la seva sortida a l’Atlètic de Madrid, amb qui ha arribat a un acord. Tot i així, no hi ha acord oficial entre els clubs. El Barça havia plantejat un intercanvi amb Yannick Carrasco, que és l’únic jugador que li interessa, i l’Atlètic s’hi nega, amb la qual cosa es negocia una transacció econòmica.

Memphis ha rebutjat l’oportunitat de lluitar per un lloc a la davantera blaugrana i ha forçat la seva sortida. Ja hi va renunciar abans del Mundial. No va voler reaparèixer amb el Barça per no arriscar-se a una lesió que el privés d’anar a Qatar amb la selecció dels Països Baixos. Ara, predisposat a marxar del club, tampoc voldria posar en perill el traspàs a falta de poc més de dues setmanes per al tancament del mercat.

Notícies relacionades

«Parlaré amb ell a veure quines són les seves sensacions», havia dit Xavi abans de la sessió preparatòria, després d’assegurar que no tenia cap notícia que la seva sortida fos imminent. Tampoc ningú, presumptament, l’havia avisat que no es personaria a la ciutat esportiva. Executius del club, per contra, intuïen que no hi aniria.

El tècnic va repetir que no vol perdre cap futbolista. I marxa algú, que sigui reemplaçat per un altre jugador. Una petició difícil d’assumir pel límit salarial. El Barça podria rebre entre 3 i 5 milions per Memphis, que acaba contracte el 30 de juny.