El futur de Memphis

Xavi aborda el mercat hivernal: «Si algú demana sortir s’ha de suplir la baixa»

Xavi aborda el mercat hivernal: «Si algú demana sortir s’ha de suplir la baixa»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça afirma que el mercat d’hivern està tancat. Però no és així. No és així perquè fins al 31 de gener no es descarta que hi hagi operacions per millorar la plantilla. A 24 hores de jugar la primera final de la seva carrera com a entrenador blaugrana, Xavi va reconèixer que hi ha moviments. L’Atlètic de Madrid es vol emportar Memphis, el davanter invisible, l’últim en la llista de preferències del tècnic blaugrana. Lewandowski, Dembélé, Raphinha, Ansu Fati i Ferran Torres estan per davant del jugador neerlandès. 

Notícies relacionades

«No vull que surti ningú, estic content amb la plantilla», ha reconegut Xavi en la compareixença de premsa prèvia al duel contra el Madrid a Riad. «Si algú demana sortir s’ha de suplir la baixa», ha dit de forma immediata obrint així la possibilitat que hi hagi alguna operació aquest gener.

«¿Noms? No en dono, estic centrat en la final. Però si algú demana sortir, s’ha de suplir la possible baixa», ha insistit. O sigui, si Memphis aixeca la mà i decideix sortir del Camp Nou (té contracte fins al 30 de juny) Xavi reclama algú que ocupi la seva posició. Lemar i Carrasco, tots dos de l’Atlètic, futbolistes que no són intocables per a Simeone, podrien formar part d’aquest intercanvi.