ACTUALITAT BLAUGRANA

Jordi Llauradó dimiteix com a directiu responsable de l’Espai Barça dos dies després de l’adjudicació a una empresa turca de les obres del Camp Nou

Jordi Llauradó dimiteix com a directiu responsable de l’Espai Barça dos dies després de l’adjudicació a una empresa turca de les obres del Camp Nou

Laura Guerrero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Llauradó ha deixat el seu càrrec com a directiu responsable de l’Espai Barça, segons ha avançat ‘La Vanguardia’. Ho fa dos dies després que es conegués la sorprenent adjudicació a la constructora turca Limak Construction de les obres del nou Camp Nou. Resulta que Llauradó és l’únic constructor de la junta directiva i no va participar en la reunió de dilluns on es va votar l’elecció de Limak. Tampoc va delegar el seu vot en cap altre company. Ara Llauradó passa a tenir un alt càrrec en la Fundació.

Notícies relacionades

La dimissió de Llauradó, de 50 anys, genera tota mena de susceptibilitats al produir-se tan sols dos dies després que Limak derrotés la competència de dos consorcis importants, molt potents en el sector: un de format per Ferrovial, Acciona, Copisa, Sorigué, Copcisa i Rubau, i un altre per FCC i Comsa. Segons l’esmentat mitjà, Llauradó deixa el càrrec perquè considera que l’Espai Barça requereix molta dedicació, incompatible amb les seves tasques professionals.

Llauradó, fill de l’exvicepresident Jaume Llauradó, és soci i senior partner d’ACI Capital Partners, fundador i soci de MET Constructora, soci i vicepresident del Consell d’Administració de Civitas Pacensis i soci i membre del Consell d’Administració de PHI 4 Technology.