Futbol sala

El Barça goleja ElPozo i jugarà la final de la Supercopa contra l’Inter

El Barça goleja ElPozo i jugarà la final de la Supercopa contra l’Inter

FCB

2
Es llegeix en minuts

El Barça, vigent campió de la Supercopa d’Espanya, defensarà aquest diumenge el títol al Palau d’Esports d’Alcira després de golejar en la segona semifinal ElPozo Múrcia (2-7) en un partit que va quedar vist per a sentència al descans (0-5).

El conjunt català s’enfrontarà en el partit per al títol al Movistar Inter, que unes hores abans va derrotar en la tanda de penals el BeSoccer UMA Antequera després que el partit acabés amb empat (4-4).

Malgrat les sensibles baixes de Matheus i Ferrao, el Barça va saltar a la pista amb més energia i va començar a decantar aviat la semifinal gràcies a un gol de Marcenio a passada de Pito després de jugar a les quatre cantonades (0-1, min.3) amb la defensa de l’equip murcià.

L’assistent es va vestir de golejador per ampliar distàncies tot seguit amb una plàstica maniobra, canviant-se la pilota de cama per superar Marcel abans de batre Juanjo amb un obús ajustat al pal (0-2, min.3).

Confiat i còmode sobre la pista, el conjunt català va redoblar la intensitat contra un rival desbordat. Catela va disparar al pal i Sergio González, després de robar la pilota i l’assistència de Dyego, va firmar el 0-3 (min.8).

Sense punteria

Javi Rodríguez va demanar temps mort per reclamar als seus homes que traguessin l’orgull, però ElPozo Múrcia, després d’una nova pèrdua a la sortida de la pilota, va encaixar el 0-4, obra de Lozano (0-4, min.11).

Més dur en les disputes, el conjunt xarcuter va fer retrocedir el Barça amb l’atac de porter-jugador, però li va faltar punteria per retallar distàncies. Centrat en l’atac, va encaixar el 0-5 abans del descans després d’un servei en llarg de Dídac que Pito, de primeres i en un xut amb la dreta creuat, va convertir en gol (min.20).

Amb una diana en la primera acció del segon temps, Rafa Santos va fer somiar ElPozo amb la remuntada (1-5, min.22), però el Barça va liquidar aquesta il·lusió amb dos gols de Dyego (1-6, min.25) i Marcenio (1-7, min.29) a porta buida des de camp propi. Alberto va maquillar el resultat en el tram final (2-7, min.35).

Fitxa tècnica

ElPozo Múrcia: Juanjo; Felipe Valerio, Gadeia, Marcel, Rafa Santos –equip inicial–, Darío, Ricardo, Taynan, Leo Santana, Alberto García, Taffy, Mario Cárceles i Javi Martínez.

Notícies relacionades

FC Barcelona: Dídac Plana, André Coelho, Marcenio, Lozano, Pito –equip inicial–, Adolfo, Ortiz, Catela, Dyego, Sergio González, Antonio i Puigvert.

Gols: 0-1: Marcenio, min.3. 0-2: Pito, min.3. 0-3: Sergio González, min.8. 0-4: Sergio Lozano, min.11. 0-5: Pito, min.20. 1-5: Rafa Santos, min.22. 1-6: Dyego, min.25. 1-7: Marcenio, min.29. 2-7: Alberto, min.35.

Temes:

Futbol sala