ACTUALITAT BLAUGRANA

’FC Barcelona, a new era’ obre el nou Barça al públic a Prime Video

’FC Barcelona, a new era’ obre el nou Barça al públic a Prime Video
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona i Prime Video van anunciar aquest dijous el llançament de ‘FC Barcelona, a new era’, una sèrie documental de cinc episodis produïda per Barça Studios que despullarà el Barça des de dins i aportarà detalls de la reconstrucció de la plantilla i del club des de dos anys enrere.

La docusèrie, que s’estrenarà al desembre a Prime Video mundialment, narra la intrahistòria dels dos últims anys del club, marcats per la reconstrucció de la plantilla del primer equip de futbol i la lluita per la regeneració econòmica.

Des de la perspectiva del mateix equip i jugadors, es recullen en la sèrie els canvis de la plantilla i el canvi de rumb en el club després de les eleccions a la presidència i l’arribada de la nova Junta Directiva presidida per Joan Laporta.

Una història que comença el 14 d’agost del 2020, quan el Barça va viure un dels resultats més dolorosos de la seva història amb el 2-8 de Lisboa contra el Bayern de Munic en els quarts de final de la Lliga de Campions –en plena pandèmia de coronavirus–, i que finalitza amb la pretemporada d’aquesta campanya.

Protagonisme de Xavi

La docusèrie narra des de les entranyes del club l’etapa de Quique Setién a la banqueta, la marxa de Luis Suárez, el distanciament de Leo Messi amb la directiva de Josep Maria Bartomeu i la seva última temporada al Barça, l’entrada de la nova Junta, el final de l’etapa de Ronald Koeman i com es va tancar el fitxatge de Xavi com a nou entrenador del Barça.

Notícies relacionades

El final de ‘FC Barcelona, a new era’ coincideix amb la «nova injecció d’il·lusió», segons el club, que desperten les arribades de Lewandowski, Kounde, Christensen, Kessié, Marcos Alonso, Bellerín i Pablo Torre, a més de la continuïtat d’Ousmane Dembélé.

La producció compta amb el protagonisme de jugadors i tècnics, especialment de l’actual primer entrenador, Xavi Hernández, i mostra algunes de les seves xerrades al vestidor, com la del dia del seu debut en el derbi a LaLiga Santander contra l’RCD Espanyol, o abans de la victòria en el ‘Clàssic’ del Bernabéu.