«Forma part de l'escut»

Laporta: «Piqué està molt disposat a ajudar el club»

Laporta: «Piqué està molt disposat a ajudar el club»

MIGUEL RUIZ/FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

La primera reacció oficial del Barça a la retirada de Gerard Piqué va arribar a través del president Joan Laporta. «Piqué forma part de l’escut del Barça, sempre serà un referent per als culers», ha indicat el dirigent blaugrana en una improvisada aparició en els mitjans oficials del club després de saber-se que el defensa disputarà dissabte davant l’Almeria el seu últim partit com a blaugrana després de gairebé 15 anys al primer equip.

«Ha demostrat àmpliament el que vol al Barça i entén la nostra situació de ‘fair play’», ha revelat Laporta, indicant que el defensa «està molt disposat a ajudar el club» després de mesos de tensió entre les dues parts. Mesos de retrets, fins i tot públics, per part del president, acusant el jugador de no voler rebaixar-se el salari.

Notícies relacionades

Per començar, tot i que ni el mateix Piqué ni tampoc Laporta ho han revelat, renunciarà a l’any i mig que li queda de contracte. Una xifra monstruosa (prop de 80 milions d’euros) perquè se li havien diferit algunes de les quantitats a causa de la pandèmia. «S’està en procés de resolució, ha demostrat una gran disposició d’ajudar el club», ha reiterat el president, indicant que aquesta possibilitat ja s’havia manifestat en els últims mesos.

«Ho havíem parlat i recentment ho hem fet més intensament. Però deixàvem en mans de Piqué la decisió final»

Joan Laporta, president del Barça

«Ho havíem parlat i recentment ho hem fet més intensament. Però deixàvem en mans de Piqué la decisió final», ha comentat Laporta, insistint que el «barcelonisme de Piqué és incontestable com ha demostrat en aquest vídeo de molt sentiment culer, m’ha commogut».