EN EL PRIMER MINUT D’UN AMISTÓS

Araujo també es lesiona jugant amb l’Uruguai

Araujo també es lesiona jugant amb l’Uruguai

@AUFoOficial

1
Es llegeix en minuts

Ni un minut de partit es portava a Viena entre l’Uruguai i l’Iran. Ni un minut (eren, en realitat, 20 segons) i Ronald Araujo ha hagut de demanar el canvi al notar unes molèsties físiques, i s’uneix així als problemes que sacsegen el Barça amb les lesions de Koundé, amb França, i Memphis, amb els Països Baixos. 

El central blaugrana ha hagut de ser substituït de manera urgent perquè no podia continuar disputant aquest amistós amb la selecció uruguaiana. I el panorama per a Xavi, que no havia patit en mes i mig de competició amb el Barça ni una sola lesió muscular, se li complica.

Tres centrals per a un octubre clau

Notícies relacionades

Sense Koundé i pendent del diagnòstic dels problemes físics que van provocar el canvi d’Araujo, es queda amb tres centrals just abans d’un mes d’octubre decisiu. Tant a la Lliga com a la Champions. Es queda Xavi amb Christensen, Eric Garcia i Piqué, a qui tanta lesió el faria ascendir en l’escalafó, de cinquè a tercer central.

El Barça encara no ha emès comunicat oficial mèdic sobre Koundé. Ni tampoc sobre Memphis, afligits tots dos de lesions musculars que els farien perdre’s aquest complicat octubre amb el doble duel amb l’Inter (dimarts 5 a Milà i dimecres 12 al Camp Nou) i el clàssic amb el Madrid al Bernabéu (diumenge 16).