«ALBA I PIQUÉ NO SÓN SUPLENTS»

Xavi: «És una benedicció tenir Lewandowski, és un líder natural»

Xavi: «És una benedicció tenir Lewandowski, és un líder natural»

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«És una benedicció tenir-lo. És un jugador espectacular. Més enllà dels dos gols que tothom ha vist cal fixar-se com es mou i com treballa. Se’l veu feliç, està content. Sap que venia amb una responsabilitat molt gran per marcar diferències. I ho està fent». A Xavi Hernández, l’entrenador del Barcelona, se li acabava el catàleg d’elogis cap a Robert Lewandowski després de la golejada al Valladolid (4-0) «És un líder natural, ens ajuda molt, parla amb els joves. Té molta humilitat, és un exemple per a la plantilla», ha indicat el tècnic blaugrana, lloant també Ter Stegen. «Ha estat molt bé en aquestes tres jornades, crec que li han anat molt bé aquestes vacances d’estiu que ha tingut», ha remarcat l’entrenador indicant que el porter alemany «és molt exigent amb ell mateix i té lideratge».

Elogis per a Eric Garcia

Xavi també ha volgut parlar del paper que està tenint Eric Garcia, titular indiscutible a l’eix de la defensa. «Ha fet un partidàs, de vegades se’l critica, tant al Barça com a la selecció, on es posa el focus en alguns jugadors. Però ha fet un partidàs, és un professional de l’hòstia, podria ser capità malgrat ser molt jove».

«Intento ser honest amb el que veig. Seran importants, jugaran, són els capitans. Amb molta humilitat estan acceptant aquesta situació, però l’han de canviar»

Xavi, tècnic del Barça

Notícies relacionades

Després, l’entrenador ha parlat de la suplència de Piqué i Alba. «Intento ser honest amb el que veig. Seran importants, jugaran, són els capitans. Amb molta humilitat estan acceptant aquesta situació, però l’han de canviar i poden ser molt importants. Jugaran, no en tinc cap dubte», ha indicat Xavi.

Després va acabar elogiant Balde: «És el seu moment. Es mereix jugar. Parlem de meritocràcia, hi haurà moments per al Jordi i el Gerard, necessitarem fer rotacions. No vull dir que ara Alba és suplent o Piqué sigui suplent. La competència directa és millor».