Koundé arriba a Barcelona per a la revisió mèdica

El Barça anunciarà el fitxatge del defensa francès del Sevilla després dels exàmens i la firma dels contractes

Koundé arriba a Barcelona per a la revisió mèdica

EP

1
Es llegeix en minuts

Jules Koundé és a Barcelona per tancar el seu fitxatge amb el Barça. El defensa francès del Sevilla s’ha acomiadat dels seus companys del conjunt andalús, ha abandonat la concentració de l’equip a Portugal i ha aterrat al Prat per sotmetre’s a la revisió mèdica en un hospital. És el pas previ a l’anunci oficial del fitxatge. L’adquisició del futbolista, de 23 anys i internacional pel seu país, es tancarà per un import superior als 50 milions. Koundé firmarà, a falta de confirmació oficial, per cinc temporades, fins al 2027.

Notícies relacionades

Koundé serà el cinquè fitxatge del Barça per a aquesta temporada, i el segon defensa, després de la contractació d’Andreas Christensen, procedent del Chelsea. El club anglès, que a més d’haver perdut el danès també va perdre Antonio Rüdiger, que ha anat al Madrid, perseguia Koundé i oferia més diners al Sevilla, segons algunes informacions. El Barça, per contra, pagava menys però en efectiu, i el futbolista ja havia mostrat una predisposició més gran per vestir de blaugrana. Franck Kessié, Raphinha i Robert Lewandowski són els altres nouvinguts a la disciplina barcelonista.

El defensa se sotmetrà aquesta tarda als exàmens mèdics i després es firmaran els contractes. Les previsions, si no sorgeix cap inconvenient, són que el Barça confirmi el tancament del fitxatge aquest dijous.

Temes:

Koundé