ESPAI BARÇA

El Barça avança les obres del Camp Nou amb la demolició de la tercera graderia

El club vol aprofitar el mes d’aturada pel Mundial de Qatar per accelerar els treballs i ressituarà els 3.182 abonats afectats

El Barça avança les obres del Camp Nou amb la demolició de la tercera graderia
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça avança les obres de remodelació del Camp Nou, que pateixen un retard considerable d’anys, executant una part del treball que estava previst per a la campanya 2023-2024, quan el primer equip ja jugarà a Montjuïc. A partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre es procedirà a la demolició d’un terç de la graderia de Gol Sud. El club vol aprofitar l’aturada de la competició en aquesta campanya a causa del Mundial de Qatar (del 21 de novembre al 18 de desembre) per guanyar temps i alhora comprovar el ritme que es podrà mantenir quan les obres funcionin a ple rendiment.

Els treballs s’ubiquen en una tercera part de la grada superior i en l’anell exterior d’accés. Afectarà directament 3.182 abonats de la zona, però se suprimiran 3.782 localitats. Els socis seran ressituats en altres zones, tot i que tindran l’opció d’acollir-se a la moratòria temporada en el pagament de l’abonament. També s’eliminen sis llotges VIP.

Notícies relacionades

1.215 abonats més de la segona graderia quedaran al descobert (fins ara eren localitats cobertes) i se’ls rebaixarà el preu. Com que es tracta del sector on seien els aficionats rivals, es crearà un lloc nou per situar-los.

Les primeres actuacions parcials a l’estadi ja s’estan executant, però la major part de la intervenció a la zona afectada començarà d’aquí a un mes i mig. Primer es procedirà a desmuntar seients, bars, baranes i tots els accessoris possibles, inclòs el videomarcador electrònic.