FC Barcelona

El sorprenent motiu pel qual el Barça ha deixat de vendre la samarreta de Lewandowski

  • S’ha fet viral la reacció d’un dependent de la botiga del Barça: «No tenim més lletres ‘W’»

El sorprenent motiu pel qual el Barça ha deixat de vendre la samarreta de Lewandowski
1
Es llegeix en minuts

L’arribada de Robert Lewandowski al Barcelona ha sigut un somni fet realitat per als aficionats blaugrana. L’ariet polonès, de moment el fitxatge de l’estiu, ha retornat la il·lusió als culers després d’un any complicat. El fitxatge, el model ‘vintage’ de la samarreta i el pes del jugador, ha provocat un enrenou a les botigues oficials del club, al voler tots la nova samarreta del ‘9’ del Barça.

Un dia abans de la presentació del jugador, dimarts a la tarda, es va fer viral el vídeo d’un client que no va poder aconseguir la samarreta de Lewandowski a la botiga oficial del club. La conversa entre client i encarregat és xocant: «¿Per què no podem comprar les samarretes amb el nom de Lewandowski?», pregunta l’aficionat. «Perquè no tenim més lletres ‘W’, i el nom de Lewandowski en té dues», replica el dependent de la botiga.

Notícies relacionades

Tot i que costi de creure-ho, les samarretes de Lewandowski s’han esgotat per una falta de previsió ‘ridícula’, perquè no s’han esgotat les mateixes samarretes, sinó l’estampa de la ‘W’ a l’haver-n’hi dues en el nom del polonès. Per aquesta raó el Barça va haver de parar la venda de les seves samarretes, ja que es van quedar sense estoc de lletres.

A més, la reacció del client, que no s’ho pot creure, junt amb la del dependent, que sembla angoixat al confessar que s’han quedat sense lletres, posa en evidència alguna falta de previsió del club.