ACTUALITAT BLAUGRANA

L’Sporting de Portugal paga 3 milions d’euros al Barcelona per la cessió de Trincao

L’Sporting de Portugal paga 3 milions d’euros al Barcelona per la cessió de Trincao
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Sporting de Portugal pagarà 3 milions d’euros al FC Barcelona per la cessió de l’internacional portuguès Francisco Trincão per a la temporada vinent, segons va notificar el club lisboeta en un comunicat enviat a la Borsa portuguesa.

L’acord, assenyala la nota, inclou una opció de compra obligatòria si es compleixen una sèrie d’objectius per valor de set milions d’euros del 50% dels drets econòmics del jugador.

Si el club dels «lleons» volgués la compra definitiva del futbolista al final de la temporada, el Barcelona manté el dret de recompra dels drets «per un preu de 20 a 25 milions d’euros, depenent del moment en què sigui executat», continua la nota.

L’Sporting ha presentat avui formalment aTrincao, que va dir ser «bastant feliç per ser aquí, el que desitjava des de fa algun temps finalment es va concretar», segons la web del club portuguès.

A préstecs en la Premier

Trincao, de 22 anys, va arribar al Barcelona l’estiu del 2020 procedent de l’Sporting de Braga, que va cobrar 31 milions pel traspàs de l’atacant.

En la seva primera temporada com a blaugrana, va disputar un total de 42 partits, en els quals va marcar tres gols i va fer dues assistències.

Notícies relacionades

El passat curs Trincao va jugar a préstec al Wolverhampton Wanderers, que finalment no va executar l’opció de compra de 30 milions d’euros.

Després de disputar 30 partits amb l’equip britànic, l’atacant lusità, que en la primera setmana d’entrenaments es va exercitar a les ordres de Xavi Hernández, jugarà a les files d’un històric de la Primera Lliga.