ADEU A LA TEMPORADA VINENT

Alexia Putellas és operada i haurà d’estar «entre 10 i 12 mesos de baixa»

Alexia Putellas és operada i haurà d’estar «entre 10 i 12 mesos de baixa»

@fcbfemeni

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Alexia Putellas haurà d’estar, segons ha informat el Barça, «entre 10 i 12 mesos de baixa» després de sotmetre’s aquest dimarts a una operació quirúrgica a l’Hospital de Barcelona de la ruptura del lligament encreuat del genoll esquerre que va patir amb la selecció espanyola el 5 de juliol passat en un entrenament.

No només s’ha perdut aquesta Eurocopa sinó que Alexia estarà pràcticament de baixa tota la temporada vinent, tal com ha revelat el club blaugrana en un comunicat on ni tan sols ha especificat quins han sigut els doctors que han operat l’estrella blaugrana.

S’enfronta, per tant, Alexia a la lesió més greu de la seva carrera esportiva i en un moment encara més delicat quan disfrutava de la seva condició de millor jugadora del món després de rebre la Pilota d’Or. El diagnòstic, que en el millor dels casos, li permetria reaparèixer a meitat del maig del 2023, amb la temporada ja finalitzada. I en el pitjor de les hipòtesis que maneja el club seria el juliol de l’any vinent, amb el temps just per iniciar la pretemporada del curs 23-24.

Notícies relacionades

A l’actual Pilota d’Or li toca jugar, potser, un dels partits més compromesos de la seva ascendent carrera esportiva. Té pràcticament tot un any per endavant per recuperar-se de la millor manera possible d’aquesta greu lesió que ha patit al genoll esquerre. «Mai he estat més de cinc dies sense tocar una pilota», va dir en el seu primer i únic, fins ara, missatge públic després d’aquest contratemps que va patir a Anglaterra.

Ara, Alexia haurà d’estar mesos i mesos allunyada de la pilota. El seu gran tresor.