ELOGIS AL BLAUGRANA

Luis Enrique: «Eric ha estat imperial. ¿ningú pregunta per ell, avui?»

Luis Enrique: «Eric ha estat imperial. ¿ningú pregunta per ell, avui?»

Afp

1
Es llegeix en minuts

A Luis Enrique, que se’n va amb Espanya líder al seu grup de la Lliga de les Nacions després del triomf contra la República Txeca (2-0), se’l va veure també especialment content per l’excel·lent partit de Gavi(«es un volcà en erupció», va dir sobre el jove andalús que va aparèixer en la segona meitat) i d’Eric Garcia, molt criticat pel seu pobre rendiment amb la selecció espanyola.

«Eric ha estat impressionant, imperial, ¿ningú pregunta per ell, avui?», va dir amb contundència el tècnic asturià, reconeixent que li va agradar «tot» el que va veure de la seva selecció. «Cap rival ha sigut superior a nosaltres», va recalcar Luis Enrique, mentre Eric Garcia disfrutava amb calma del seu «imperial» partit, amb què va tancar la temporada oficialment.

Notícies relacionades

«L’ambient que hem viscut a Màlaga ha sigut increïble, m’he sentit recolzat per l’afició», va dir el jugador del Barça. «Sempre hi haurà crítiques, però jo em centro en la meva feina, en la dels professionals que tinc al voltant que entenen com van les coses», va afegir Eric en declaracions a Teledeporte.

En aquest sentit, Eric va ser contundent: «Totes les crítiques constructives benvingudes siguin i les que no, que no perdin gaire el temps perquè tampoc els faig molt cas, la veritat».